Що потрібно українцям: техніка для справжніх патріотів!

Юрий Дробот, ТехноПортал • 24529 просмотров Написать комментарий Написать комментарий




Напередодні річниці Незалежності України «ТехноПортал» розповідає про техніку, яка знадобиться користувачам в найближчий час.

Привіт всім справжнім українцям! Наближається 23 річниця Незалежності України – свято, дух якого відчувається на кожному клаптику нашої рідної землі. І «ТехноПортал» не може оминути цю важливу подію стороною, та пропонує техніку, без якої справжній патріот не зможе відчувати себе на всі сто!

Ми чудово розуміємо, що останнім часом виникає багато питань, які ставить перед собою майже кожен громадянин нашої країни – від глобальних, до таких начебто простих як: чи буде опалення, де помитися гарячою водою, на чому краще готувати їжу, як покращити умови свого життя, та на чому можна зекономити – звичайно, з розумом. Про все це ми й розповімо у нашій статті.

Техніка для українців

Водонгрівачі для тих, хто любить гарячий душ, та не проти поніжитися в теплій ванні

Питання «гарячої води» вже довгий час актуальне, і один з найкращих методів його вирішення – купівля електричного водонагрівача. Як його підібрати та встановити ми розповідали в одній з останніх статей «Как выбрать и установить водонагреватель». В ній докладно перераховані основні критерії вибору цих пристроїв, правила їх встановлення, та відмічено найпопулярніші моделі на українському ринку. Додаткового хотілось би зауважити, що на ці пристрої зараз справжній бум і є велика ймовірність того, що кращі моделі вже змели з полиць магазинів. Саме тому потрібно поспішати, а не відкладати це питання на потім. Крім того, якщо ви не знайшли потрібного водонагрівача, не треба засмучуватися – він з’явиться, а щоб ви не проґавили таку подію, час від часу відвідуйте наш каталог бойлерів

Водонагрівачі

Літнє тепло в кожен дім і на весь рік: купуйте кращі обігрівачі!

Питання друге – обігрів житла. Можливо деякі відвідувачі сайту вважають цю тему передчасною, але справжній господар розуміє, що це потрібно вирішити як можна скоріше та спати спокійно. Тим паче, тільки уявіть, що буде в разі різкого похолодання при відстутності опалення? Вірно – всі кинуться купувати обігрівач, як напередодні і водонагрівачі. Що стосується сьогодення, то в нашому каталозі ви знайдете будь-який варіант для обігріву оселі. В ньому представлені:

  • найсучасніші інфрачервоні обігрівачі. Вони швидко нагрівають поверхню підлоги або стін, тому тепло миттєво розповсюджується. Еффективність такого обігріву відмічено спеціалістами усього світу. Подібні пристрої вам чудово відомі завдяки потужній рекламній кампанії UFO;
  • масляні радіатори, які відмінно себе зарекомендували протягом десятків років експлуатації;
  • конвектори: одні з найзручніших пристроїв для внутрішньго обігріву приміщень;
  • інші типи обігрівачів: теплові гармати, термовентилятори, електричні каміни, теплові завіси, тощо.

Інфрачервоний обігрівач

Перед тим, як зупинитися на тому чи іншому варіанті, зауважте, що для кожної моделі обігрівача на сайті представлені детальні характеристики. Крім того, ви можете ознайомитися с описом пристрою, а також переліком магазинів, які пропонують його придбати. Так ви знайдете те, що потрібно, та ще й за кращу ціну!

Надійні стабілізатори напруги: щоб сало не пропало і телевізор не підвів

Звичайно, нічого не проходить безслідно. Перехід на електричні пристрої вже дає про себе знати і багато спеціалістів пророкують перевантаження електричної мережі восени та взимку. Навіть виникають думки щодо регіонального відключення електромережі на певні проміжки часу. Будемо сподіватись, що до крайнощів не дійде. Тим не менш, вразі зниження напруги в мережі і її стрибків, вся ваша техніка може суттєво постраждати. Наприклад, деякі моделі холодильників можуть просто не вмикатися при занадто низькій напрузі. Те ж саме стосується телевізорів, комп’ютерної техніки і т. п. Ще гірше, якщо через неякісну електроенергію вийдуть з ладу не найдешевші пристрої. В такому випадку, радимо використовувати стабілізатори напруги.

Стабілізатори напруги

Ці пристрої необхідні для того, щоб на виході отримати напругу оптимальної якості для живлення електричних пристроїв, тим самим подовжити термін їх роботи. Більше того – є декілька типів стабілізаторів – релейні, теристорні і сервомоторні. Якщо ви шукаєте найдешевший варіант, то віддайте перевагу – релейним стабілізаторам. Доречі, що б хто не говорив про їх плюси і мінуси, для живлення окремих пристроїв (телевізор, чи холодильник) релейний агрегат – відмінний варіант, до того ж – дешевий. Сервомоторні – краще співвідношення ціни і якості. Теристорні стабілізаторі мають найліпшу якість, але й коштують непомірно дорого. 

Що стосується потужності, то вам необхідно завчасно підрахувати сумарну потужність приладів, які ви будете підключати. При цьому враховуйте, що позначки ВА (кВА) и Вт (кВт) – не одне і теж. В першому випадку мається на увазі повна потужність (S), а в другому – активна (P). Різниця між ними досить суттєва і якщо говорити більш детально, то приблизна формула є такою: S = P/0,7. Тобто, якщо вам потрібен стабілізатор на 1000 Вт, то обираємо пристрій 1000/0,7 = 1400 ВА. Крім того, потрібно враховувати пускові струми. Наприклад, холодильник має середню потужність 300 Вт, але під час увімкнення потужність зростає приблизно в 5 разів! Якщо всі ці тонкощі викликають у вас запаморочення, краще порадитися зі спеціалістом.

Проблеми з газом? – електрична побутова техніка для всіх!

Який же українець не любить гарно попоїсти? Та немає таких. І тільки уявіть собі, що замість того, щоб насолоджуватись наваристим борщем зі сметанкою і салом, справжній патріот сидить собі і економить газ. Тільки не з «ТехноПорталом»!

По-перше, можна придбати гарну електричну плиту. При цьому як повноцінну потужну техніку з чотирма конфорками і духовкою, так і невелику плиточку, наприклад для дачі. При цьому ціна деяких моделей зовсім смішна – від 200 до 300 гривень. Як варіант електрична плита Saturn ST-EC1165.

По-друге – довіряйте сучасній техніці! Готувати смачно, корисно і швидко вам допоможе якісна мультиварка. В ній можна зварити майже все. Як не знаєте яку купити? Тоді вам потрібно ознайомитися з нашою статтею, в якій досить докладно написано, як вибрати мультиварку.

По-третє, для тих, хто любить свіжий і духмяний хліб, радимо придбати хлібопічку. У нас їх більше ста моделей. В такій чудо-печі можна готувати пшеничний хліб, багети, тістечка, кекси, навіть варення. Якщо у вас немає такої техніки – самий час купувати!

Мультиварки

І в честь наближення свята розповімо вам один з рецептів приготування борщу в мультиварці:

Отже, вам знадобиться: свинина, цибуля – 1 шт, морква – 1 шт, червоний буряк – 1 шт, картопля – 4-5 шт, яйця – 3-4 шт, столова ложка томатної пасти, 100 грамів капусти, зубчик часнику, корінь селери, червоний перець, соняшникова олія, сіль, лавровий лист і інша зелень, яка вам до смаку.

Процес приготування:

1. Нарізаємо моркву та цибулю й кладемо їх в мультиварку. Додаємо соняшникову олію і робимо заправку. Для цього вмикаємо режим «Смаження» приблизно на 10 хвилин.

2. Потім додаємо томатну пасту і смажимо ще близько 3 хвилин.

3. Додаємо нарізану картоплю, м’ясо, селеру, часник, червоний перець, капусту; солимо; заливаємо окріп і перемішуємо все.

4. Встановлюємо корзину-пароварку й заповнюємо її нарізаним буряком і яйцями. Після чого обираємо режим «Тушіння» або «Суп» на 1-1,5 години.

5. По закінченні часу, виймаємо контейнер-пароварку, охолоджуємо буряк холодною водою, натираємо його на терку і висипаємо в борщ.

6. Все це перемішуємо, додаємо лавровий лист і іншу зелень та вмикаємо функцію «Варка на пару» на 5-10 хвилин. Після сигналу – борщ готовий.

7. Не забудьте додати ложечку сметани перед вживанням! Приємного ласування!

Борщ

Резюме

Як бачите – вихід є завжди. Головне вирішити, що саме вам потрібно і де це все знайти. Ну, на останнє питання ми вам вже відповіли. Крім того, зверніть увагу на українських виробників, таких як Nord чи Грета – підтримаємо країну разом! Всім якісної техніки, миру та гарно відсвяткувати День Незалежності. Слава Україні! 



Отзывы


© 2007 – 2024 Technoportal.ua
Карта сайта